Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2015

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος: «Μεγάλη προβοκάτσια κατά της Ελλάδος»

Η πρωτοφανής ανακοίνωση των ισλαμιστών απειλεί ευθέως την χώρα που τους φιλοξενεί (χωρίς καν να λάβουν υπ’όψιν τους ότι η επιστολή με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής, μάλιστα, είναι κατασκευασμένη) ως να ευρίσκοντο σε καμιά χώρα που έχει εμφύλιο πόλεμο όπως η Συρία και δεν υπάρχουν αρχές για να προστατέψουν τους πολίτες ή τους φιλοξενούμενους αλλοδαπούς…

islamistes-athina

Γράφει ο συγγραφέας-ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Αυτά, δεν τα καταλαβαίνουν οι ισλαμιστές.
Η προβοκάτσια ξεκίνησε μέ τα γεγονότα και τα επεισόδια στη Μανωλάδα. Οι ντόπιοι προβοκάτορες έδρασαν με τρόπο που ήταν εξώφθαλμα παράλογος προς τα συμφέροντά τους, μόνο και μόνο για να δώσουν “τροφή” στα ανθελληνικά κέντρα ειδήσεων, που μετέδωσαν την είδηση σε όλο τον κόσμο και στα ισλαμικά κράτη, με ένα τρόπο που παρουσίαζε τους “κακούς” και “άκαρδους” Ελληνες, να εκμεταλεύονται και να σκοτώνουν τους πεινασμένους μετανάστες.

Καταλαβαίνετε πως αισθάνονται οι ισλαμιστές (και ο υπόλοιπος κόσμος) όταν ακούνε ότι οι ¨Ελληνες εκμεταλεύονται και σκοτώνουν τα αδέλφια τους;
Τώρα επιχειρείται νέα προβοκάτσια, με σκοπό να εξαγριώσει ακόμα περισσότερο όλους τους ισλαμιστές του κόσμου κατά των Ελλήνων. Γιατί τώρα βρίζει και την θρησκεία τους.
Μην βλέπετε πως το παρουσιάζουν εδώ τα μέσα “ενημέρωσης”. Πηγαίνετε να δείτε πως το παρουσιάζει το “αλ τζαζίρα” και τα μέσα σε Ευρώπη και Αμερική που δεν τα βλέπει κανένας μας.

Καλλιεργούν κλίμα μίσους κατά των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο. Και να θυμάστε το εξής: Ο Χριστιανός μπορεί να πεθάνει για την πίστη του. Ο ισλαμιστής ΣΚΟΤΩΝΕΙ γι’ αυτήν.
Εμείς βλέπουμε τις ειδήσεις με άλλο “μάτι”. Καταλαβαίνουμε την προβοκάτσια και μπορεί να γελάμε. Ολοι οι ισλαμιστές όμως βράζουν από μίσος εναντίον μας και περιμένουν την ευκαιρία για να βγάλουν το μίσος τους.

Μπορεί να υπάρξει και νέα προβοκάτσια. Οι Ελληνες πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όπως και ο στρατός , οι εθνοφύλακες , καθώς και ο σύνδεσμος και η κοινότητα των εφέδρων των ειδικών δυνάμεων.

Διαβάστε το για να μην μας πιάσουν στον ύπνο.

Γι’ αυτό και ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ την απεργία των καθηγητών ΠΡΙΝ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ.
Για να μην παραταθεί η περίοδος των εξετάσεων και πέσουν μέσα στην εξέγερση των ισλαμιστών.
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ “ΟΠΛΟ” ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
ντετεκτιβ ιδιωτικές έρευνες